Sastojci
- 200 g brokolija
- 400 g oljuštene prethodno kuvane škampe
- 150 g pečurka
- 1 šolja pirinča
- sveža crvena ljuta paprika
- 250 ml kokosovog mleka
- 1 beli luk
- 2 mladia luks
- 3 dl ulje
- malo kolijandera
- mleveni crni biber
- so
Priprema
Na zagrejanom ulju kratko propržite seckani beli i crni luk, prelijte kokosovim mlekom i ostavite da malo provri. Dodajte pirinač, so, seckanu ljutu papriku i korijander i dinstajte na umerenoj vatri. Mešajte pet minuta i dodajte škampe. Posle nekoliko minuta začinite, dodajte iseckane pečurke i po potrebi prelijte malo ključalom vodom ili vrelom čorbom. Pažljivo promešajte dva ili tri puta. Poslednjih pet minuta stavite brokoli na vrh i stavite poklopac, ostavite malo samo da se brokoli na pari skuva.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
