Sastojci:
- 500 grama krompira
- 3 jaja
- 2 kašike brašna
- 50 grama kajmaka
- mast
- majoran
- so
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema
Krompir skuvati u ljusci, a zatim ga oguliti i propasirati. Kada se krompir ohladi, dodati mu penasto umućena žumanca, brašno, so, mažuran i sneg od belanaca. Sve dobro izmešati. U tiganju zagrejati mast i ispržiti omlete s jedne i druge strane tako da budu zlatnožute boje. Svaki omlet ravnomerno premazati kajmakom i preklopiti.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO
zora
19.11.2022 11:26Istina je da se u omlet moze staviti svasta ali nikada nije u cvrstom stanju. Omlet mora da bude "penast"socan i pun mehurica. Izmisljajte recepte ali ne menjajte teksturu, jer je to glavna stvar recepta.
zora
19.11.2022 16:33Nema veze sa omletom. Krstite ga krompir sa jajima.