Sastojci za koru:
- 5 jaja
- 5 kašika supenih brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2 kašike zejtina
- 1 časa kisele pavlake
- 1 kašičica soli
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci za fil:
- 2 kisele pavlake
- 300 gr feta sira
- oko 200gr pica šunke ili bilo koje druge ja koristim nju jer je četvrtastog oblika
- 2 kesice grisina punjenih kikirikijem
Priprema
Koru ispeći i odmah prebaciti na vlažnu čistu kuhinjsku krpu i uviti koru u rolat. Kad se ohladi, odviti koru i odmah je prebaciti na foliju da bi kad završite da je lakše uvijete.
Koru premazati sa mešavinom fete i pavlake u tankom sloju, pa poređati šunku, pa opet malo fila, pa grisine i opet malo fila što je ostalo i uviti u rolat.
Najbolje je raditi ga dan, dva ranije jer se onda fino stegne i bude pun pogodak.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO