Sastojci:
- 1 žumance
- 1/2 čena belog luka
- 1 kašičica Dižon senfa
- 285 ml maslinovog ulja
- 285 ml ekstradevičanskog maslinovog ulja
- sok od jednog limuna, po ukusu
- biber i so po ukusu
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
U činiju stavite žumance, pola čena belog luka i dižon senf. Blendirajte sastojke štapnim mikserom, i polako dodajte maslinovo ulje (ukoliko brzo dodate ulje, sastojci mogu da se razdvoje). Ukoliko je majonez previše gust, možete dodati malo vode. Začinite biberom, solju i limunovim sokom.