Sastojci:
500 g bundeve
so, biber, žalfija
maslinovo ulje
100 g prezli
100 g parmezana
jedno jaje
kačkavalj
ulje za prženje
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Priprema:
Bundevu isecite na kriške i prebacite u pleh obložen papirom za pečenje. Začinite sa malo maslinovog ulja i prstohvatom soli i pecite u rerni zagrejanoj na 200°C 30 minuta. Prebacite kriške bundeve u činiju i izgnječite ih viljuškom. Dodajte prezle, parmezan, jaje, žalfiju i biber i mešajte dok se sve dobro ne sjedini. Formirajte kuglice i u svaku dodajte komadić sira. Uvaljajte ih u prezle. U duboko zagrejanom ulju pržite ćufte od bundeve dok ne porumene.

ATALANTA SVE DALjE OD SKUDETA: Fiorentina srušila tim iz Bergama

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!
