Sve će da PRŠTI od strasti: Tri POZE u krevetu u kojima njegova VELIČINA stvarno nije bitna

Vesti 06.10.2022 23:00 6

Veličina nije bitna – nije li? Naravno, postoje mnogo bitnije stvari od veličine polnog organa kada je u pitanju seks, ali to ne znači da je veličina penisa potpuno nebitna

Sve će da PRŠTI od strasti: Tri POZE u krevetu u kojima njegova VELIČINA  stvarno nije bitna

Shutterstock

 

Ukoliko želite da od onoga sa čime raspolažete dobijete najviše što možete, predlažemo da pročitate tekst o tri poze u seksu koje će Vam pomoći da vatromet sevne i u Vašoj spavaćoj sobi. 

Kučeći stil

Ova poza je još jedan od favorita brojnim parovima sa svih strana sveta, a sad znamo i zašto. Vreme je da probate ovu uzbudljivu pozu za koju važi i da je takođe odličan izbor za one malo manje obdarene.

Da li Vam stvarno trebaju precizna uputstva za nju? Pa, za svaku slučaj: žena je na sve četiri u krevetu ili na podu, dok muškarac kleči iza nje i ulazi u nju od nazad.

A šta je prednost ove poze? Pa skraćuje se vaginalni kanal, što posledično vodi i tome da je penetracija dublja i intenzivnija. Baš ono što ste tražili, zar ne?

Okrenuta misionarska

Još jedna uzbudljiva varijacija klasične misionarske poze koja će Vam omogućiti da dobijete maksimum sa onim sa čime raspolažete. Ovo je praktično potpuno ista poza kao i normalna poza sa muškarcem na ženi – osim što su stvari malo obrnute.

Žena leži na stomaku dok muškarac leže na nju i ulazi u nju od pozadi. Različito je, seksi i sjajna je ideja za sledeći seks.

Želite li stvari učiniti još zabavnijim? Stavite jastuk ispod njenog stomaka da biste joj podigli kukove; to će uticati na poravnanje i vaše senzacije će biti još snažnije.

L-misionarska

Znamo, misionarska poza bi trebala biti dosadna – ali ako znate kako da je izvedete pravilno, ona i nije tako loša, a ako znate trik ili dva, definitivno će Vas oduševiti.

Ovo je odlična poza za svakoga sa problematičnim dimenzijama i laka je te je možete probati bilo gde.

Za ovu pozu, žena leže na leđa, podiže noge u L i oslanja ih na muškarčeva ramena. Muškarac kleči ispred nje i odatle penetrira u nju – odavde sve već znate …

Želite li još vruće iskustvo? U tom slučaju, žena bi trebala da legne na radni ili kuhinjski sto umesto na krevet, a da joj zadnjica bude uz ivicu: ovo omogućava još dublju penetraciju, a muškarčeve ruke su slobodne za dodatnu stimulaciju.

BONUS VIDEO

 
Komentari (6)
Loading
fachai
24.10.2022 08:04

Thats great! now enjoy our easy to play and earn. We have many promos and rewards that we give to you. Come and Lets play our fachai9!

online live selling
09.11.2022 08:16

excellent article! If you want to read another article, go to my selling on shopee page and you will find everything you need to know.

cyberstack seo
09.11.2022 10:34

I guarantee you will get the best ideas for your own business using our facebook ads no matter your brand, industry, goal and budget.

라이브 바카라 무료 머니
23.11.2022 07:04

최고급 라이브 바카라 무료 머니 여기 있습니다. 다양한 게임에 액세스할 수 있습니다. 더 많은 놀라움과 보상이 있습니다

online casino seo phlippines
26.11.2022 10:00

가장 흥미로운 온라인 수입 사이트 중 하나는 라이브 바카라 온라인 플레이. 우리는 당신이 우리 성공의 일부가 되기를 바랍니다.

바카라
15.12.2022 07:24

게임을 하고 상당한 보상을 받는 데 관심이 있으십니까? 최고 바카라 여기에서 재생됩니다. 게임을 하면 추가 보상을 얻을 수 있습니다. 다양한 게임을 즐기며 즐거운 시간을 보낼 수 있습니다.