Sastojci:
- 6 tvrdo kuvanih jaja
- 1 manji praziluk
- 1 štapić celera
- 1 veza peršunovog lista
- 1 mandarina
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sos:
- 4 kašike senfa
- 1 kašika meda
- 3 kašike pečenog susama
- 400g milerama
- 1 kašika majoneza
- 1 kašičica soli
Priprema
Oljuštite jaja i presecite ih uzdužno na polovine. Praziluk i štapić celera isecite na tanke kolutove. U činiji dobro izmešajte senf, med, pečeni susam i so. Dodajte zatim mileram, majonez i sitno iseckan peršunov list, pa sve zajedno promesajte da se sjedini. U posudu iz koje ćete poslužiti na dno stavite malo pripremljenog sosa , složite preko njega polovine jaja i ostatkom sosa prelite kuvana jaja. Ukrasite kriškama mandarine i peršunovim listom. Prijatno.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO
