Sastojci:
- 6 tvrdo kuvanih jaja
- 1 manji praziluk
- 1 štapić celera
- 1 veza peršunovog lista
- 1 mandarina
Sos:
- 4 kašike senfa
- 1 kašika meda
- 3 kašike pečenog susama
- 400g milerama
- 1 kašika majoneza
- 1 kašičica soli
Priprema
Oljuštite jaja i presecite ih uzdužno na polovine. Praziluk i štapić celera isecite na tanke kolutove. U činiji dobro izmešajte senf, med, pečeni susam i so. Dodajte zatim mileram, majonez i sitno iseckan peršunov list, pa sve zajedno promesajte da se sjedini. U posudu iz koje ćete poslužiti na dno stavite malo pripremljenog sosa , složite preko njega polovine jaja i ostatkom sosa prelite kuvana jaja. Ukrasite kriškama mandarine i peršunovim listom. Prijatno.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO