Njega je majka kao bebu OSTAVILA u KONTEJNERU: Sada se SVE preokrenulo, ima MILIONE, a i važi za ČOVEKA sa VELIKIM srcem

Vesti 27.09.2022 21:30 0

Fredi je rođen u Kunsiju (Florida) i majka ga je ostavila u kontejneru ubrzo nakon rođenja.

Njega je majka kao bebu OSTAVILA u KONTEJNERU: Sada se SVE preokrenulo, ima MILIONE, a i važi za ČOVEKA sa VELIKIM srcem

Printscreen/ YouTube

Fredi Figers (30) trenutno je izvršni direktor kompanije vredne 62 miliona dolara koju je osnovao dok je još bio tinejdžer. Pored toga, vlasnik je 4 patenta, a tehnologijom se bavi od malih nogu.

Rođen je u Kunsiju (Florida) i majka ga je ostavila u kontejneru ubrzo nakon rođenja. Nejtan i Beti Figers usvojili su ga kada je imao samo dva dana, piše Bored Panda.

Sada osnivač i izvršni direktor kompanije Figgers Communication, Figers je od detinjstva uključen u tehnologiju. Kada je imao 9 godina, dobio je prvi računar koji je sam popravio. Sa 12 godina već je radio kao kompjuterski tehničar, a tri godine kasnije osnovao je kompjutersku firmu.

 

 

Kada je njegovom usvojitelju dijagnostifikovana Alchajmerova bolest, napravio mu je patike sa ugrađenim GPS signalom i mogućnošću dvosmerne komunikacije. Program je prodao kompaniji iz Kanzasa za 2,2 miliona dolara.

Godinu dana kasnije, uložio je novac da pokrene Figgers Communication, danas najveću telekomunikacionu kompaniju u vlasništvu Afroamerikanca.

Figers je sa 24 godine već kreirao i dizajnirao 80 programa, a pored neverovatnog uma i radne etike, ima i zlatno srce – on je uzor u svojoj zajednici; sponzoriše programe za mlade, stipendira školarce i studente, plaća račune penzionerima.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading