Sastojci za 4 osobe:
- 1 jaje
- 3 supene kašike pšenipnog griz
- 2-3 kašike ulja ili masti
- 1 kafena kašika začina C
- na kraju uvek dodati još dodatne dve kašika griza
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Priprema
Jaja umutiti viljuškom i dodati ulje ili mast. Zatim dodati griz, ali ne prepune kašike jer na kraju uvek dodate još dve. Dodati kafenu kašičicu začina C.
U supicu koja ključa, polako spuštate kašikom knedle. Kada ih dodate sve ostavite da se krčkaju nekoliko minuta, a posle toga sklonite sa vatre i poklopite da odstoji 10-15 minuta.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO
Pa
30.09.2022 20:42Naj sigurniji recep ra knedle i svaki put uspjeva. Jedno jaje,prstohvat praska za pecivo ,so i griz. Smjesu umutiti gustine pavlake. Ostaviti deset minuta na sobnoj temparatur i to je sve.