Trik za BRZO sušenje VEŠA: Štedi NOVAC i vreme, savet koji ZLATA vredi tokom zimskog perioda!

Vesti 27.09.2022 10:30 0

Način za brzo sušenje

veš

Shutterstock

Kada dođu zimski i hladni dani sušenje veša je prava moćna mora za sve. Konstantno raspoređujete po radijatorima, čini vam se da se suši veoma sporo, a za to vreme stižu nove ture opranog veša

Devojka po imenu Aliks Birn (24) otkrila je rešenje na društvenim mrežama i ljudi su oduševljeni!

Ona živi sa svojim dečkom u malom, jednosobnom stanu, kaže da je stalna "borba" sa sušenjem veša postala nepodnošljiva, posebno što nemaju dovoljno mesta. I tako je jednog dana kačeći veš na sušilicu za veš dobila sjajnu ideju.

Nakon što je rasporedila veš po sušilici, uzela je jedan veliki čaršav za krevet, onaj sa lastišem, i navuka ga preko sušilice, pa je stavila pored radijatora. Shvatila je nakon toga da čaršav zarobljava topao vazduh, pomažući da se veš brže osuši – već za dva sata, kako tvrdi.

veš

Shutterstock

 

- To je bio jedan od onih 'eureka' momenata. Pokušavala sam da smislim gde drugde da okačim čaršav da se suši, osim na vrata od kuhinje, gde bi se umirisao na hranu. Obično držim sušilicu za veš pored radijatora, posebno zimi, i pomislila sam ’zašto da ne stavim čaršav reko sušilice, krajeve navučem na radijator i ispod nogica sušilice? Tako će sav topao vazduh iz radijatora ići na odeću i osušiće se brzo - ispričala je Aliks kako je došla na ovu ideju.

Ova caka posebno praktična jer u januaru je svakako ljudima uključeno grejanje, a uštedećete novac tako što nećete uključivati mašinu za sušenje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading