Preumorni ste i izgubila se STRAST? Isprobajte OVE POZE i uživajte kao nikad do sada

Vesti 12.09.2022 22:00 1

Ako primenite ove seks-poze i ostale instrukcije na pravi način, moći ćete da zadovoljite svaku ženu, bez obzira na veličinu penisa

Preumorni ste i izgubila se STRAST? Isprobajte OVE POZE i uživajte kao nikad do sada

Shutterstock

 

Desetine stručnjaka potvrdili su ono što od pamtiveka tvrde milioni žena - da bi dostigle orgazam, ženama je neophodna stimulacija klitorisa. Ne poželjna, nego NEOPHODNA!

Seks-poze koje produžavaju zadovoljstvo

Seks-poze u kojima žene mogu da svrše su one u kojima dolazi do stimulacije klitorisa ili im omogućuju da ga stimulišu same. Ovih osam poza omogućuju upravo to.

Stolica na rasklapanje

Ovo je još jedna varijacija misionarske poze. Žena leži na leđima a noge su joj na partnerovim ramenima. U toj pozi žena oseća da se čitavo njeno telo savija poput rasklopljene stolice. Fleksibilnije žene mogu da izvedu i varijaciju ove poze tako što će rukama maksimalno privući raširene noge ka sebi. Ovo je poza koja omogućava najdublju penetraciju. Vaša devojka će misliti da ste bili na produžavanju penisa.

Seksi zagrljaj

Šta žene vole više od emocija? Orgazme. A ova poza pružiće joj i jedno i drugo. Zamislite idealan položaj za maženje – ona je mala kašika, a vi velika. Uđite u nju otpozadi. Nećete imati baš mnogo prostora za pomeranje, ali u tome i nije poenta. Trljanje o zid vagine će sve vreme stimulisati njenu G-tačku, a to će je načisto izludeti. Pošto su vam ruke slobodne, upotrebite ih da joj stimulišete klitoris.

Obrnuta kaubojka

Kaubojka je odlična, a obrnuta verzija ove poze je fantastična. Muškarac leži na leđima sa ispruženim nogama, a žena seda na njega tako da joj on gleda u leđa. U ovoj pozi ćete stalno stimulisati njenu G-tačku, a njoj su ruke slobodne da stimuliše klitoris. 

Komentari (1)
Loading
јанко
30.08.2022 07:25

Како да испробам било коју позу кад од умора машина неће да ради, ни да опипели