Za pripremu torte potrebno je oko sat vremena,
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
a potrebno je:
- Voćni sirup (u više boja, odnosno ukusa).
- Mleko.
- Šećer.
- Želatin ili agar.
Promešajte u loncu 4 grama agar praha ili želatina, 150ml vode i 60g kristal šećera. Sačekajte da provri a zatim ugasite ringlu.
U smesu dodajte 300ml mleka. Kad sve dobro izmešate, smesu stavite u kalup pa u frižider da se stvrdne.
Potom u smesu dodajte 300ml vode i 20ml voćnog sirupa što svetlije boje. Sastojke promešajte a onda ostavite u frižideru da se stvrdne.
Potom opcionalno ponavljajte treći i četvrti korak sa drugim voćnim sirupima.
Kad su se sve smese stvrdnule, za šta je potrebno oko pola sata, izvadite ih iz frižidera. Obojeni želatin izrežite na kockice i složte na podlogu od mleka sa želeom koji je baza.
BONUS VIDEO