Sastojci:
- 2 šolje brašna,
- 4 kašike putera,
- 4 kašičice praška za pecivo,
- 1 kašičica soli,
- 1 šolja jogurta.
Priprema:
Zagrejte rernu na 220 stepeni, u činiju sipajte sve sastojke osim jogurta. Rukama stiskajte kockice putera tako da se izmešaju s brašnom i ostalim sastojcima. Kada ste dobili dobru smesu, sipajte jogurt i viljuškom pomešajte.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Testo razvaljajte, pa preklopite, pa opet razvaljajte i taj proces ponovite četiri puta. Sada ga razvaljajte na debljinu od jednog centimetra i čašom vadite pogačice. Pecite ih na plehu u koji ste postavili papir za pečenje, deset do 12 minuta.
U ove pogačice možete dodati sir, kockice povrća, šunku ili druge ukusne dodatke.
BONUS VIDEO