Đenaro Kotaldo je jedan od najpoznatijih italijanskih kuvara koji često sarađuje sa Džejmijem Oliverom. Zajedno imaju YouTube kanal na kojem dele jednostavne, a zanimljive recepte. Predlažemo vam da napravite brze špagete, baš kao što ih prave Italijani. Nije potrebno puno sastojaka, a ni vremena.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- špagete
- 4 čena belog luka
- 1 ljuta papričica
- 1 veza peršuna
- 5-6 inćuna
- parmezan
Priprema
Stavite špagete da se kuvaju, a beli luk, peršun, inćune i ljutu papriku iseckajte. Stavite puter u tiganj i kada se istopi dodajte maslinovo ulje. Zatim dodajte inćune, malo propržite, pa dodajte beli luk i ljutu papriku. Promešajte i sipajte kuvane špagete. Obavezno dodajte i jednu kutlaču vode u kojoj se testenina kuvala. Promešajte i sklonite sa šporeta, pa pospite peršunom, a zatim i parmezanom. Promešajte, pa dodajte jednu kašiku putera i sve sjedinite.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO