Sastojci:
- 4 jajeta
- nekoliko listova slanine, pršute ili pečenice
- 5-7 komada čeri paradajza
- dva mlada luka
- mocarela ili neka druga vrsta sira
- mast ili maslinovo ulje
- rukola i masline po želji
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Na malo masti ili ulja prodinstajte paradajz,luk,pršutu i povrće po želji, pa posle pet minuta dodajte i mocarelu ili drugi sir da se malo istopi.
Pred sam kraj prelijte jajima i zajedno sa tiganjem stavite u rernu da se zapeče na 10minuta. Na kraju stavite masline i rukolu.
BONUS VIDEO