Sastojci:
- 1 pakovanje kora za gibanicu
- 2 jajeta
- 1 jogurt
- 300 g sira
- 2 kašike ulja
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Priprema
Pleh namažite uljem i ređajte kore savijene kao harmonika jednu pored druge u pleh. Pomešajte jaja sa jogurtom i sirom i ovom smesom prelijte poređane kore, piše Kuvajsam.com.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20-ak minuta. Prijatno!
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO