Sastojci za langoš:
- 600 g glatkog brašna,
- 2 dl mleka,
- 2,5 dl vode,
- 40 g kvasca,
- 2 kašičice soli,
- 2 kašičice šećera, jaje
Za premazivanje:
- 2 dl kisele pavlake,
- 2-3 čena belog luka,
- 150 g gaude
Priprema:
1. U malo toplog mleka izmrvite kvasac pa dodajte šećer i ostavite dok se ne aktivira.
2. U prosejano brašno dodajte so, razmućeno jaje, aktivirani kvasac, mlako mleko i vode toliko da testo bude glatko i lepljivo. Prekriveno testo ostavite da se diže na toplom mestu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
3. Testo lagano rastanjite i nauljenim rukama oprezno stavljajte komade u vruće ulje. Posipajte belim lukom i u sredinu stavite pavlaku i narendan sir.
BONUS VIDEO

Dve slike Srbije: Prva u Moskvi, druga u Strazburu; "Čast i obraz ne možete da dajete" VIDEO

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

"Kad me Hrvati napadnu histerično uvek sam zadovoljan"

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs
