Jednostavan trik za brže SUŠENJE VEŠA, probajte efekat je zapanjujući!

Naj žena Vesti 22.09.2021 17:25 0

Sušenje veša na tradicionalan način može biti veliki problem ako imate malo prostora u svom domu, a često morate paliti mašinu za pranje veša. Često se dešava da je jedan još mokar dok drugi već čeka da bude obešen. Kako se nositi sa takvim situacijama? Postoji način da se značajno ubrza sušenje

Jednostavan trik za brže SUŠENJE VEŠA, probajte efekat je zapanjujući!

Shutterstock

Ova metoda ne zahteva dodatne rekvizite i nije posebno zamorna

Ovaj genijalan i jednostavan trik posebno je koristan pri sušenju peškira, posteljine ili ćebadi. Znate da im treba dosta vremena da se osuše. Vredi znati da to možete lako ubrzati . Kao? Dovoljno ih je okretati svaki sat. Zaista daje iznenađujuće dobre rezultate.

Deo materijala koji se nalazi spolja je u kontaktu sa vazduhom i sušiće se mnogo brže. Dok onaj ispod može ostati vlažan satima. Ako koristimo metod okretanja veša, on će se mnogo brže osušiti.

Ova metoda ne zahteva dodatne rekvizite i nije previše zamorna. Ako i vi tokom pandemije provodite većinu vremena kod kuće, pokušajte da okrećete mokar veš. Dobro će funkcionisati ne samo u slučaju velikih materijala, već i majica, pantalona i dukserica , iako ovde efekat neće biti tako spektakularan.

 

Komentari (0)
Loading