Ako ste ljubitelji paste i mesa onda će ova kombinacija biti dobitna za vas.
Priprema je izuzetno laka i brza, a ukus neodoljiv.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 1 pakovanje makarona
- 300 grama mlevenog mesa
- 1 pavlaka
- 150 grama kačkavalja
- 100 mililitara paradajz sosa
- 1 glavica crnog luka
- Malo ulja
- Malo soli, vegete, bibera i začina po ukusu
Priprema:
Makarone kuvajte prema uputstvu sa kesice, a za to vreme pripremite meso.
Crni luk iseckajte na sitno pa ga zatim propržite na vrelom ulju, potom dodajte meso i propržite još par minuta. Dodajte so i začine po želji pa prelijte paradajz sosom i dinstajte još par minuta.
Gotove makarone procedite a zatim jednu polovinu poredjajte u nauljenu posudu za pečenje, odozgo sipajte polovinu mesa, zatim premažite pavlakom i pospite kačkavaljem. Sada ponovo sipajte drugu polovinu makarona pa drugu polovinu mesa. Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta. Poslužite toplo uz jogurt.
