Sastojci:
- 2 duga krastavca
- 4 čena belog luka
- pola vezice mirođije (dill-kopar)
- so
- 400ml gustog jogurta
- malo maslinovog ulja
- beli biber
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Krastavce oguliti i narendati na krupno rende, posoliti i ostaviti da puste vodu. Iscediti svu vodu iz krastavaca, istisnuti beli luk i dodati sitno seckanu mirođiju, ulje, jogurt i beli biber. Promešati, dobro ohladiti i poslužiti.
Grci savetuju da ukus belog luka u ustima možete ukloniti žvakanjem lista pešuna.
BONUS VIDEO