Od nje možete da pripremate i hranu i sokove. Bogata je gvožđem, pa je odlična za anemiju, ali sprečava i respiratorne i urinarne infekcije.
Sastojci:
- 75 listova korpive
- 2,5 l vode
- 3 limuna
- 3 kg šećera
- 5 limontusa
Priprema:
U koprivu sipajte vodu i limun isečen na kolutove. Ostavite da odstoji 24h. Iscedite, pa u to dodajte šećer i limuntus. Mešajte povremeno dok se šećer ne otopi. Sipajte u flaše i spremno je za konzumiranje.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
