Sastojci:
- 600 g teleće šnicle
- 60 g susam
- dva čena beli luk
- jedan koren celera
- dve kašike soja sosa
- jedna kašika suvi origano
- maslinovo ulje
- so
- biber - mleveni
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Celer očistite, pa izrendajte.
Susam nasuvo malo propržite u tiganju.
Šnicle istanjite između 2 lista pek papira veoma tanko.
Poređajte ih sve na pek papir, tako da se delimično preklapaju i obrazuju jedan pravougaonik.
Preko poređajte narendan celer, propržen susam, suvi origano, so i biber, pa savijte u rolat, pomažući se pek papirom.
Oštrim nožem isecite rolat na kolutove oko 2 cm debljine, pa svaki učvrstite čačkalicom.
Pržite na maslinovom ulju u većem tiganju, zajedno sa izgnječenim belim lukom, malo origana i soja sosom.
Možete i da poklopite, pa da ostavite da se dinsta nekoliko minuta.
Služiti toplo.

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!
