Roštiljanje u prirodi s porodicom i društvom je neizbežno kada je u pitanju proslava Prvog maja. Važno je samo da nas posluži lepo vreme i uz kvalitetnu hranu dobar provod je zagarantovan.
Na roštilju možete pripremiti razne vrste mesa, ribe, povrća, pa čak i voća. Ipak, bez obzira da li imate klasičan roštilj na drva ili drveni ugalj, ili moderni električni roštilj, rešetke moraju biti savršeno čiste. Mi vam donosimo savet kako da brzo i jednostavno sa njih uklonite sve nečistoće. Potrebna su vam samo dva sastojka - crveni luk i belo sirće.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Ako imate električni roštilj pre čišćenja ga možete zagrejati. Isprskajte roštilj belim sirćetom kako bi se masnoće što brže rastvorile. Potom uzmite polovinu crvenog luka i sastružite masnoću sa rešetki roštilja. Na kraju možete preći još jednom preko rešetki sa aluminjskom folijom.
BONUS VIDEO