Roštiljanje u prirodi s porodicom i društvom je neizbežno kada je u pitanju proslava Prvog maja. Važno je samo da nas posluži lepo vreme i uz kvalitetnu hranu dobar provod je zagarantovan.
Na roštilju možete pripremiti razne vrste mesa, ribe, povrća, pa čak i voća. Ipak, bez obzira da li imate klasičan roštilj na drva ili drveni ugalj, ili moderni električni roštilj, rešetke moraju biti savršeno čiste. Mi vam donosimo savet kako da brzo i jednostavno sa njih uklonite sve nečistoće. Potrebna su vam samo dva sastojka - crveni luk i belo sirće.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Ako imate električni roštilj pre čišćenja ga možete zagrejati. Isprskajte roštilj belim sirćetom kako bi se masnoće što brže rastvorile. Potom uzmite polovinu crvenog luka i sastružite masnoću sa rešetki roštilja. Na kraju možete preći još jednom preko rešetki sa aluminjskom folijom.
BONUS VIDEO