Ukusni kakao kolač priprema se za samo 20 minuta, a odličan je izbor za one koji poste na vodi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 2 čaše šećera od 200 mililitara
- 2 čaše vode od 200 mililitara
- 2 i po čaše brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašika kakaoa
- 1 kašičica cimeta
- 3 kašike džema
Sastojci za preliv:
- 2 kašike kakaoa
- 1 kašika šećera
- 1 vanilin šećer
- malo vode
Priprema:
Pomešati vodu sa šećerom i dobro izmutiti. Dodati ostale sastojke i umutiti. Izliti u pleh, obložen papirom za pečenje i peći na 200 stepeni, u zagrejanoj rerni.
Kada kolač bude gotov napraviti preliv. U šerpicu sipati kakao, šećer i vanilin šećer, zatim dodati vodu, tek toliko da se smesa umuti. Staviti na ringlu i uz konstantno mešanje zagrejati dok se ne zgusne. Preliti kolač odmah.
