Ovi uštipci se brzo prave.
Nisu jako masni. Savetujemo da jedete sa pavlakom ili ajvarom.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Sastojci
– 14 ravnih kašika brašna
– jaje
– čaša jogurta
– malo soli
– pola kesice praška za pecivo
– ulje za prženje
Priprema:
Sipati u posudu brašno, prašak za pecivo i malo soli, pa sve izmešati. Umutiti jadno jaje, sipati u brašno, pa dodati i jogurt i dobro izmešati viljuškom. Sipati ulje u manju šerpicu otprilike jedan cm visine, dobro ugrejati, vaditi kašičicom uštipke i pržiti sa svake strane da lepo porumene. Služiti sa starijim sirom, ajvarom ili uz čaj.

POZNAT I DRUGI POLUFINALISTA KUPA SRBIJE: Veliki preokret u meču Napredak IMT

VUČIĆ SE SASTAO SA DEJVIDOM LAMIJEM: Očekuje se potpisivanje bilateralnih dokumenata

NOVI ZEMLjOTRES POGODIO MJANMAR: Snaga potresa 5,3 stepena Rihterove skale

ODGOVOR PEKINGA: Kina ograničava ulaganja u američku ekonomiju nakon Trampovih tarifa

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

ZID VATRE SE PROSTIRE 1 KILOMETAR Strahota od požara u Rusiji, nezapamćena prirodna katastrofa (VIDEO)

MUŠKARAC SE OBESIO U POLICIJSKOJ MARICI: Jeziv slučaj na Ubu - Vraćali ga od sudije, a onda ga našli mrtvog

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

INTERPOL ODBIO ZAHTEV BIH: Međunarodna poternica za Dodikom neće biti raspisana

Daju smeštaj i 400.000 evra godišnje, a niko neće - Poručuju: Dajte nam šansu!
RAZVEZAO JEZIK: Ivan brutalno opleo po Matorinom i Draganinom odnosu, pa dao svoj sud! (VIDEO)

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

"OD BRITANIJE BI SE OČEKIVALO NEŠTO OZBILjNIJE" Zaharova oštro odgovorila Londonu
