Ovi uštipci se brzo prave.
Nisu jako masni. Savetujemo da jedete sa pavlakom ili ajvarom.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Sastojci
– 14 ravnih kašika brašna
– jaje
– čaša jogurta
– malo soli
– pola kesice praška za pecivo
– ulje za prženje
Priprema:
Sipati u posudu brašno, prašak za pecivo i malo soli, pa sve izmešati. Umutiti jadno jaje, sipati u brašno, pa dodati i jogurt i dobro izmešati viljuškom. Sipati ulje u manju šerpicu otprilike jedan cm visine, dobro ugrejati, vaditi kašičicom uštipke i pržiti sa svake strane da lepo porumene. Služiti sa starijim sirom, ajvarom ili uz čaj.