Kada je radna nedelja u toku, malo ko ima vremena da se toliko posveti kuhinji i kuvanju. Zbog toga, ovi brzinski recepti su pravo blago za sve koji hoće ipak da pojedu nešto iz svoje kuhinje, ali da im ipak to ne oduzima previše vremena.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- makarone
- tunjevina
- kačkavalj
- supena kašika pavlake
- 3 belanca
- origano
Priprema:
U šerpu sipajte manje vode pa je posolite.
Kuvajte makarone dok se voda ne zgusne, a taj mali ostatak vode ne bacajte već u vrele makarone sipajte tunjevinu, kašiku pavlake, izrendajte kačavalj i dodajte sitno iseckano belance i sve dobro promešajte i ostavite da se ohladi. Za kraj prespite origano preko paste i uživajte.
Ovo naravno može biti i posna varijatna, samo izbacite pavlaku, kačkavalj i belance.