Sastojci:
- Pakovanje šaminjona,
- dve glavice luka,
- tri praziluka,
- kore za pitu,
- mešavina začina,
- origano,
- so,
- biber,
- pola šolje vode
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Pečurke, luk i praziluk sitno iseckati. U keramičkom ili teflonskom tiganju sipajte šolju vode i na njemu prodistajte luk, praziluk i prečurke. Začine dodajte po ukusu na kraju.
Kore iseći na tri jednaka dela i ređati jednu na drugu a između ih premazujte vodom,
treću koru premazati pripremljenom smesom i saviti u trougao.
Trouglove slagati na papir za pečenje.
Peći na 200 stepeni, sve dok ne porumene. Kada je pečeno, obavezno prekriti vlažnom krpom da omekane.
BONUS VIDEO