Ova TORTA se TOPI u ustima: ČOKO MOKO je idealna poslastica za tople dane, gotova za samo 15 minuta!

Milica Ognjenović Vesti 13.04.2022 15:21 0

Brz i sočan dezert

Ova TORTA se TOPI u ustima: ČOKO MOKO je idealna poslastica za tople dane, gotova za samo 15 minuta!

Shutterstock

Sastojci:

Jedno pakovanje gotovih čoko kora (tamne kore)

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

450 ml čokoladnog mleka

Prvi fil:

300 g mlevene plazme
700 g kisele pavlake
200 g šećera u prahu

Drugi fil:

500 g šlag krema

550 ml kisele vode

Dekoracija:

100 g crne čokolade

Priprema: 

Za prvi fil: u posudu sipajte mlevenu plazmu, šećer u prahu, kiselu pavlaku, pa sve dobro sjedinite.

Za drugi fil: Umutite šlag sa kiselom vodom u čvrstu smesu.

Prvi fil podelite na dva dela za prvu i drugu koru, a drugi na tri dela za drugu i treću koricu, odnosno glazuru.

Prvu koru obavezno izbockajte čačkalicom a onda natopise 150 ml čokoladnom mleka, a nakon toga samo filujte sa prvim i onda drugim filom. 

Ponovite postupak i sa drugom korom.

Na treću staviti glazuru.

Komentari (0)