Sastojci:
Jedno pakovanje gotovih čoko kora (tamne kore)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Prvi fil:
300 g mlevene plazme
700 g kisele pavlake
200 g šećera u prahu
Drugi fil:
500 g šlag krema
Dekoracija:
100 g crne čokolade
Priprema:
Za prvi fil: u posudu sipajte mlevenu plazmu, šećer u prahu, kiselu pavlaku, pa sve dobro sjedinite.
Za drugi fil: Umutite šlag sa kiselom vodom u čvrstu smesu.
Prvi fil podelite na dva dela za prvu i drugu koru, a drugi na tri dela za drugu i treću koricu, odnosno glazuru.
Prvu koru obavezno izbockajte čačkalicom a onda natopise 150 ml čokoladnom mleka, a nakon toga samo filujte sa prvim i onda drugim filom.
Ponovite postupak i sa drugom korom.
Na treću staviti glazuru.