Najlepše SMS poruke za 8. mart: Čestitajte Dan žena na pravi način

Vesti 08.03.2024 10:15 0

Najlepše SMS poruke za 8. mart

Najlepše SMS poruke za 8. mart: Čestitajte Dan žena na pravi način

Shutterstock

Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje!!! Srećan ti 8. mart.

U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije viđena... Ona glasi.. Srećan 8.mart!

Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako. U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave. Srećan ti 8. mart!

Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

Moje su želje danas prvenstveno u tvome srcu moje je mesto znam da me voliš od samog starta al' najviše na dan 8.-og marta

Neka ti sreća postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje želje. Srećan osmi mart.

Na ovaj praznik uživaj u sreći, nek ti ljubav bude saputnik najveći, neka ti sve lepo kroz život šparta i ne samo ovog, već svakog 8.MARTA.

Dok se zemlja bude okretala, ja ću te voleti, dok sjaje zvezde, ja ću te maziti, kad vetar duva, ja ću te paziti, kad izađe sunce, shvatićeš da te volim! SREĆAN 8. MART

Da imaš para ko blata da ti bar tri puta poraste plata, vreme je da i ti proteraš kera i nađeš sebi dobrog švalera, budi uvek spremna na start Srećan ti ribo 8. mart...

Neka ti svaki sledeći dan bude bolji, neka sve bude po tvojoj volji, i kada pada kiša nek tebi sija sunce. Srećan ti 8 mart.

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe.

Volim te što si najlepša bajka i što si rođena da budeš baš moja majka. Srećan ti osmi mart.

Najlepše SMS poruke za 8. mart: Čestitajte Dan žena na pravi način

Shutterstock

 

Hoću da svakog dana me voliš da svaki korak za mnom ponoviš, da mi sve s tobom bude kao san, a ne samo taj osmomartovski dan.

Još lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala... ljubav vas u životu pratila za sva dobra, dobrim vam se vraćala... svim DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno srece bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! SREĆAN 8. MART.

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna. Srecan 8. mart.

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Pođi sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako anđeli dišu i kako oni volim te pišu. Srećan Ti 8. mart.

Daješ mi cvet, ja hoću svet kuću na sprat i skupi sat moja je pobeda, ti gubiš rat meni je danas 8. mart!

Danas su žene kraljice a muškarci zaboravljene slugice SREĆAN 8. MART.

Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najslađem minutu i može je dobiti najslađa osoba na svetu. Srećan ti 8 mart slatkišu.

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato što si žena, već zato što si jedinstvena, od svih drugačija... SREĆAN 8. MART

Mi smo žene zmajice, rođene kraljice, anđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pesme pevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SREĆAN OSMI MART!

Danas je poseban dan za devojke kao što si TI. Šta god poželiš, nek ti se ostvari, zdravlje, sreća nek je sa tobom. SREĆAN TI 8. MART!!!

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Znam da me voliš od samog starta, ali najviše na dan 8. marta.

Da uvek budes luda, da osmeh nosis svuda, da ti nikad ne fali para, da te ne zezne neka budala, jer mi smo najbolje za sva vremena, ma srećan ti Dan žena!

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato što si žena već zato što si jedinstvena i od svih drugačija.. .Srećan 8 mart.

I da se svet menja, i da se svet ruši, jedna žena uvek u srcu je i duši. Ne daj bože da je nema... Majko srećan ti 8. mart Dan žena!

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe.

Volim te, jer si život moj i tebi dugujem sav uspeh svoj ne volim samo ovaj osmomartovski dan jer i svaki drugi nama poseban.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading