Zalutali kondom, "nestala igračka", napukao "ponos": Ovo su NAJGORE nezgode koje mogu da se dese u ODNOSIMA

Vesti 02.03.2022 22:38 0

Ako ste preentuzijastični u odnosima, moglo bi da se desi da doživite nezgodu

seks

Shutterstock

 

Nezgode u seksu mogu biti jako bolne, a uz njih se neretko veže i sram ako je potreban odlazak lekaru. Donosimo savete kako se nositi s osam najčešćih nezgoda u odnosima.

Nedavno provedena studija u Velikoj Britaniji pokazala je kako je čak 62% ispitanika doživelo neku vrstu fizičke povrede tokom odnosa.

Kao najčešći uzrok povrede navodi se grubi seks, a kao najčešće poze u kojima je došlo do povrede su misionarska za muškarce i pseća poza za žene.

Ipak, smatra se kako ljudi ređe pokušavaju akrobatske poze pa ih je zato i bilo manje među odgovorima.

Igračka je ‘nestala’

Ukoliko ste malo preentuzijastični prilikom igre s vibratorom ili dildom, može se dogoditi da oni jednostavno skliznu izvan dosega.

Manji je problem ako nešto ‘nestane’ u vagini, jer ona ima ‘kraj’, ali puno je problematičnije ako se nešto izgubi u rektumu.

Problem je u tome što objekat može ‘putovati’ sve do debelog creva. Teško je ne paničariti ako se to dogodi, ali najbolje što možete napraviti je čekati veliku nuždu i videti hoće li se igračka opet pojaviti.

Ukoliko se to ne dogodi ili dobijete temperaturu, bolove u stomaku ili počnete krvariti, odmah otiđite u bolnicu.

Puknuti penis

To se može dogoditi i to se događa. Penis može puknuti ako ga svinete previše dok je ukrućen ili njime udarite u tvrdu površinu.

Penis obično puca uz karakterističan zvuk pucanja, dolazi do masnice, otekline i jake boli.

Jedino rešenje je odmah otići u bolnicu.

Alergija na partnera

Alergični možete biti na lubrikante, kondome, parfem, a nešto rjeđe, i na svog partnera. Naime, neki su alergični na sjeme partnera ili na neki protein koji je njihov partner konzumirao.

Takođe, stavljanje hrane u vaginu nije dobra ideja.

Uz to, pazite i da ne jedete preljutu hranu prije nego ćete nekome pružati oralni seks, to može dovesti do opeklina. Ukoliko se to ipak dogodi, upaljenu kožu pokušajte umiriti jogurtom.

Tampon ili kondom su ostali unutra

Iako ‘zagubljeni’ tampon nije tehnički seksualna nezgoda, može se dogoditi da, u slučaju da se zaboravi kako je umetnut, partner penetracijom tampon pogura do nedostižnog mjesta.

Ukoliko se tako nešto dogodi, najbolje je pričekati 15-ak minuta pa ga pokušati izvući prstima. Isti je ‘lek’ i ako se ista stvar dogodi i s kondomom.

Komentari (0)
Loading