Ceo život ovaj kuhinjski posao, seckanje crnog luka je nikad jednostavnije kada pogledate kako ova žena to radi.
- Ovo je jedna od prvih tehnika koje naučite kada postanete kuvar. Prvo morate odseći vrh luka, a zatim oljuštiti ljusku. Preporučuje se da počnete s horizontalnim sečenjem i da napravite tri ili četiri reza. Ali vodite računa da drugi kraj ostane netaknut. Potom ga presecite šest puta vertikalno, pa ga zaokrenite i naseckajte do kraja - rekla je Otulova.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- Jedva čekam da isprobam ovo.
- Volim da kuvam, ali nisam znao za ovo.
- Grešim to ceo život - samo su neki od brojnih komentara.
