Najjednostavniji način za AROMATIČNI dom: Sa ovim trikom kuća će vam mirisati danima

Naj žena Vesti 01.11.2022 07:55 1

Jednostavno, a genijalno. Najlakši način da vam cela kuća zamiriše

čišćenje

Shutterstock

Žena je smislika genijalan trik i podelila ga na Instagramu. Za svega par minuta cela kuća će vam mirisati.

Preporuka za svaki mirišljavi dom je taj da vam prvo kreveti moraju imati lep miris. Ovaj komad nameštaja vremenom poprimi neprijatan miris, bez obzira na to koliko ih često čistimo i usisavamo, a i najveće su leglo bakterija i virusa.

Domaćica je podelila trik koji će za par minuta učiniti da i kreveti i cela kuća mirišu božanstveno, a miris će se zadržati par dana.

Šta treba da uradite?

Prvo s kreveta uklonite sve ukrasne jastuke i poprskajte ga sprejem za osvežavanje tkanine. Zatim, u jastuke stavite namirisane maramice koje se koriste u mašini za sušenje veša.

- Većina ljudi samo poprska kauč, ali miris tako traje samo dan, dva - objasnila je ova domaćica zu video koji je objavila na mrežama.

Sprejevi za tkaninu se upotrebljavaju kako bi neutralisali mirise, a dobra vest je da mogu da se koriste na raznoraznim materijalima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanya (@tanyahomeinspo)

 

- Kako se ranije nisam toga setila?

- Ovo moram da probam.

- Još jedan briljantan savet, hvala ti na sjajnim postovima - nizali su se komantari uz video.

Komentari (1)
Loading
kiki
26.08.2021 00:04

Ja stan odrzavam urednim i uvek je svez bez spreja, mirisa, mirsnih sveca. Naj cistije je obrisati sve povrsine krpom koju ste pospricali belim sircetom i dobro prezraciti. Od raznih mirisa se dobiju alergije na kraju i asma.