Retko ko može da odoli slasnom čokoladnom kolaču, još ako je spremljen sa vrlo malo brašna i bez putera, možete da uživate bez griže savesti.
Priprema se od svega nekoliko sastojaka i uz brzu pripremu idealno je rešenje za iznenadne goste, a tek miris koji se širi prilikom pečenja, nateraće i vaše komšije da pitaju za recept.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 100 g brašna
- 1 jaje
- 20 g kakao praha
- 30 ml vode
- 2 kašičica šećera
- 1 kašičica praška za pecivo
- prstohvat soli
- 30 g mrvljene čokolade
Priprema:
Pomešajte brašno, kakao, šećer, prašak za pecivo i malo soli, pa sjedinite dobro mešanjem.
Dodajte celo jaje i vodu, pa mesite da dobijete glatko testo svega par minuta. Ubacite čokoladne mrvice.
Smesu oblikujte u kvadrat pa presecite na četiri jednaka dela, ili šest ukoliko želite sitnije kocke.
Poređajte u pleh obložem pek papirom i pecite na 170 C nekih 20 minuta.
