Nimalo se ne presuši, a toliko hrskavo da ne može biti bolje: Evo šta treba da dodate u sastojke kada pohujete meso

Nedeljko Tišanović Vesti 30.06.2025 21:26 0

Ne može lepše i ukusnije od ovoga...

pohovano meso

Shutterstock/1eyeshut

Ako vam pohovano belo meso često ispadne suvo, postoji jednostavan trik koji će vam potpuno promeniti način pripreme – umesto jaja, koristite majonez.

Pohovano belo meso, bilo da su u pitanju šnicle ili štapići, jedno je od omiljenih domaćih jela, a tajni sastojak koji ga može učiniti znatno sočnijim i ukusnijim je upravo majonez. On ne samo da daje bolji ukus, već doprinosi i hrskavijem pohu.

Dakle, sve radite kao i obično – brašno, prezle, začini – ali jaja zamenite majonezom. Rezultat će biti mekano, sočno meso s neodoljivom koricom.


Bonus video: 
Komentari (0)
Loading