Šta se dešava kad otvorite frižider i shvatite da imate samo jedno jaje, a jede vam se omlet? Ništa, preskočićete ovo jelo i smisliti nešto drugo, sve dok ne odete u kupovinu.
Ovo je scenario koji bi se većini nas dogodio. Ali, ne i iskusnim domaćicama.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
One primenjuju trik uz pomoću kojeg od jednog jajeta možete da napravite obrok za četvoro.
Umutite jaje viljuškom, a zatim sipajte malo mleka i dodajte dve kašike brašna. Sve to sjedinite i to tako da ne bude grudvica. Nakon toga joj dodajte dve-tri kašike vode, jer omlet ne bi trebalo da bude gust i na kraju so.
Sve dobro promešajte još jednom, tiganj zagrejte na srednjoj vatri i sipajte ulje u njega. Za intenzivniji ukus jaja pržite na puteru. Smesu sipajte, pržite je i uživajte. Prijatno!