Obavezno primenite ovaj genijalni trik za odmrzavanje mesa. Zaboravile ste da izvadite meso, a želite da ga spremite za ručak? Kako da ga odmrznete? Evo jedne ideje.
Možete da se poslužite mikrotalasnom, ali onda postoji mogućnost da meso prepečete.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Uzmite dve metalne posude. Jednu okrenite naopako i na nju stavite meso, na koje ćete onda položiti drugu posudu i napuniti je vrelom vodom. Sačekajte samo 5 do 10 minuta i to je to. Znate li u čemu je trik?
Trik je u tome da metal, naročito aluminijum je odličan provodnik toplote. Voda u loncu koji je na mesu rasporediće toplinu po celoj površini mesa i zato će se brže odmrznuti.