Svi se mučimo kada se na dnu šerpe ili tiganja stvore naslage masnoće ili kada obrok zagori – znamo da nas čeka pravi izazov da ih očistimo.
Međutim, čišćenje zagorelih posuda nije toliko teško kako deluje na prvi pogled, pogotovo ako znate nekoliko jednostavnih trikova koji će vam znatno olakšati posao.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Na društvenim mrežama kruži viralni video sa jednostavnim i jeftinim kuhinjskim trikovima koji će vas iznenaditi. Sastojke verovatno već imate kod kuće, a sve što treba da uradite je da ih isprobate.
Na primer, jeste li znali da možete očistiti zagoreli lonac tako što ćete u njemu prokuvati naseckani celer? Da, dovoljno je da iseckate celer, stavite ga u vodu i prokuvate u prljavoj šerpi, a zatim je operete kao obično.
Pored ovog trika, evo još nekoliko korisnih saveta: