Sastojci
- kiseli kupus - 300 g
- šargarepa - 2 komada
- crni luk - 1 glavica
- goveđi bujon - 1 l
- začinska paprika - 1/2 kašičice
- kim - 1/2 kašičice
- ulje - 1 kašika
- kisela pavlaka - po potrebi
Kako pripremiti
Propržite na ulju sitno iseckan crni luk, pa dodajte kupus isečen na trake i kolutove šargarepe. Dinstajte na tihoj vatri oko sat vremena povremeno dolivajući vodu. Začinite paprikom i prelijte supom, po potrebi posolite, pa dodajte kim i kuvajte na tihoj vatri još pola sata. U činiji umutite pavlaku i, polako mešajući, preko pavlake sipajte vruću čorbu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Kongres MIND – AI u medicini: Istražite Budućnost Medicine i Veštačke Inteligencije MIND 2025

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima
