Potrebno je:
300 gr junećeg mesa
2 šargarepe
2 glavice crnog luka
3 čena belog luka
lovorov list
ml. biber
1 k.k. aleve i tucane ljute paprike
začin so
senf
100 ml. belog vina
ruzmarin, majčina dušica
celer list i peršun
sveža paprika
ulje
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Iseckati sitno crni luk i propržiti na ulju dodati seckanu šargarepu pa i nju propržiti dodati lovorov listi meso, malo sipati vode.
Iseckati ruzmarin i majčinu dušicu, pa i nju dodati kao i zelenu papriku, i sve dinstati na malo vode oko sat vremena da meso omekne. Sipati vino i ostaviti 5-6 min da vri.
U činiju dodati brašno, malo senfa alevu i tucanu papriku biber i seckan peršunov i celerov list kao i izdrobljen beli luk. Razmutiti to u malo vode i dodati u meso.
Ostaviti par minuta da vri. Na kraju dodati začin i so.
Naše biber meso je gotovo. Kao prilog možete staviti baren pirinač, krompir, pire ili barene razence..