Ispolirala je muzgavo ogledalo bez imalo muke: Ovo sredstvo svi imate u kući, ali ga niko nikada ne koristi za skidanje kamenca

Nedeljko Tišanović Vesti 28.10.2024 21:16 0

Trik zlata vredan...

Shutterstock/Svetlyachock

Shutterstock/Svetlyachock

Ogledala u kupatilu često postanu prljava zbog tragova paste za zube, laka za kosu, parfema i drugih supstanci koje se lepe na mokro staklo, stvarajući mutan film. Međutim, žena poznata kao #homevithleanne, koja deli savete za čišćenje na TikTok-u, otkrila je trik za čišćenje ogledala koji je oduševio mnoge, prenosi The Mirror.

 

 

 

Ona je isprobala savet da se ogledalo može savršeno očistiti i zaštititi od mrlja trljanjem penom za brijanje. Prvo je koristila mokru krpu kako bi uklonila mrlje od paste za zube, a zatim je premazala ogledalo penom za brijanje, ostavljajući mali deo netaknutim kako bi proverila da li pasta sprečava zamagljivanje.

Nakon toga, uzela je krpu od mikrovlakana, navlažila je i utrljala pastu na ogledalo, a zatim ga je suvom krpom uglačala. Rezultat je bio sjaj bez mrlja i minimalno poliranja. Tokom testa sa toplim tušem, pokazalo se da se delovi ogledala premazani kremom za brijanje nisu zamaglili, dok je deo koji je ostavila netaknut bio veoma zamagljen.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading