Razara masnoću na dnu šerpi i tiganja, nećete više ribati kao ludi: Sve sastojke imate 100% u kući, jedan je najvažniji za ovo

Nedeljko Tišanović Vesti 13.10.2024 19:31 0

Ako ste se ikada pitali koji je to najjednostavniji način, pred vama je.

Shutterstock

Shutterstock

TikTok je postao pravi izvor korisnih saveta za razne aspekte života, uključujući čišćenje, negu biljaka, kuvanje i otkrivanje preljuba. Zvezda ove mreže, Armen Adamjan, poznat je po kratkim video tutorijalima koji nude rešenja za razne probleme. 

U jednom od svojih videa, Armen je otkrio genijalan trik za uklanjanje tvrdokornih masnoća sa posuđa bez ribanja. Osim sode bikarbone i sirćeta, koje se često koriste za čišćenje, dodao je još jedan sastojak – so. 

Postupak je jednostavan: prvo pospite posudu solju, zatim dodajte sodu bikarbonu, pokrijte je vlažnim ubrusom i prelijte sirćetom. Ostavite da odstoji oko 10 minuta kako bi mešavina delovala. Armenov trik je dobio brojne pohvale na TikToku.

Probala sam bezbroj trikova za čišćenje od samoproklamovanih majstora, ali ovako nešto još nisam videla. Batice, ti si suvi genije! — napisala je jedna korisnica ove mreže.


Bonus video:

 

@najzena.rs Ova pasta rešava svaku fleku, a košta samo 20 dinara #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading