Stavite toalet papir u ormar: Tako ćete zauvek rešiti problem koji postoji u mnogim kućama

Vesti 11.10.2024 09:20 0

Postoji jednostavan način da rešite jedan problem sa kojim se bore ljudi u mnogim domaćinstvima.

ormar

Shutterstock

Neprijatan miris u ormaru ne mora da potiče od držanja ustajale odeće. Čak i ako je na policama samo čista odeća, vremenom može nastati specifičan miris. Često je to zbog toga što u ormarima nedostaje dobar protok vazduha i vremenom se pojavljuje uporan problem čak i u najčistijim kućama.

Stavite rolnu toalet papira

U ormar stavite rolnu mirišljavog toalet papira i imaćete efekat korišćenja osveživača vazduha, a pritom ćete mnogo uštedeti. Rolnu je najbolje staviti na policu ili u fioku gde čuvate slabo korišćenu garderobu. Ako vam se ne sviđa miris parfimisanog papira, možete ga napraviti sami. Sve što treba da uradite jeste da kupite toalet papir bez mirisa i našpricate rolnu eteričnim uljem koje vam se dopada.

Rešite problem zauvek

Da biste trajno rešili problem neprijatnog mirisa u ormaru, ne zaboravite da sprečite njegovo ponavljanje. Jednom u nekoliko dana provetravajte ormare. Najbolje je to kombinovati sa provetravanjem celog stana. Izvadite nenošenu odeću svakih nekoliko meseci i operite je ili bar izluftirajte napolju ili na terasi. Zahvaljujući ovome vaše sve stvari će uvek lepo mirisati.

.

Video:

 

 

.

 

Komentari (0)
Loading