Skoro ga niko u Srbiji ne koristi, a potpuno uništava kamenac u WC šolji: Ovo sredstvo se teško se nabavlja, prejeftino je, a zlata vredi

Nedeljko Tišanović Vesti 07.10.2024 20:19 0

Ovo morate isprobati...

Shutterstock/Fire-n

Shutterstock/Fire-n

Kamenac je prava noćna mora za mnoge, jer se može pojaviti bez obzira na to koliko često čistimo – ali postoji jednostavan način da da se oslobodimo.

Ako živite u području sa tvrdim vodama, kamenac se može početi pojavljivati svuda, od unutrašnjosti vašeg kuvala za vodu ili aparata za kafu, do tuša i kade.

Jedno od najiritantnijih mesta je unutar WC šolje, jer može učiniti da izgleda neuredno bez obzira na to koliko često čistite ovo područje. Pored toga, nakupljanje kamenca može dovesti do problema sa vodovodom, koji su poznati po tome da su veoma skupi za popravku.

Međutim, uklanjanje kamenca iz WC šolje ne mora biti teško, jer jedan savet na društvenim mrežama može promeniti način na koji čistite i naterati vas da poželite da ste ga ranije otkrili.

Ekspertkinja za čišćenje i influenserka Džesika Mej na TikToku, koja ima više od 272.000 pratitelja, preporučuje da se kamenac u toaletu uklanja pomoću pumice kamena kako bi se postigao dobar rezultat. U videu se može videti kako uzima duguljasti kamen i nežno ga grebe oko toaletske školjke, dok prljavi ostatak pada i ispira se.

Zatim, za dodatno temeljno čišćenje, možete dodati kašiku sodе bikarbone i šolju belog sirćeta u školjku pre nego što isperete kako biste dobili savršeno čist toalet.

Pakovanje od dva kamena koštaju oko 6 evra na jednom sajtu, što ovaj trik čini savršenim za budžet.

U komentarima na videu, ljudi su zahvalili Džesiki što je podelila svoje savete. Jedna osoba je napisala: "Obožavam trik sa kamenom. Definitivno me je "oduvao". Druga je komentarisala: "Volim ove savete!"...



Bonus video: 

@najzena.rs Ova pasta rešava svaku fleku, a košta samo 20 dinara #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp #fy ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading