Tanja opere banane čim ih donese kući iz podavnice: Tako reši čest problem koji se javlja sa ovim voćem

Vesti 07.10.2024 15:22 0

Zašto je potrebno banane oprati čim ih donesete kući? Odgovor će vam rešiti veliki problem.

banane

Shutterstock

Tanja ima profil na Tik Toku, gde je prati više od 11 hiljada ljudi. Ona najčešće objavljuje savete u vezi sa čišćenjem i održavanjem kuće. U jednom videu je otkrila šta je potrebno uraditi s bananama čim ih donesete iz prodavnice.

Obavezno operite banane

Razlog je vrlo jednostavan, a olakšaće vam problem koji je čest kada imate voće u kući - borba sa voćnim mušicama. Kako biste sprečili pojavu voćnih mušica u kuhinji, Tanja kaže da je ključno pranje banana čim ih donesete kući iz prodavnice ili sa pijace. „Voćne mušice polažu jajašca na banane, a zatim ih donesete u svoju kuću i one se tu izlegu“, kaže on u svom videu.

 

@thatcleanhome I never have them since I stared doing this. I know you cant see the soap in the video but its hard to do with one hand. I use #seventhgeneration spray dish soap or #dawnpowerwashdishspray. #fruitflies #kitchenhacks #housecleanerhacks ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

 

 

Godinama nema voćne mušice

„Takođe, razdvojite banane, tako da više nisu u gomili, a zatim ih operite. Voćne mušice vole da polažu jaja tamo gde se peteljke spajaju“, napisala je jedna osoba u komentaru ispod objavljenog videa. Tanja kaže da zbog ove metode nije imala problem s mušicama već godinama.

Bonus video:

 

@najzena.rs Karleuša odgovorila na pitanje kakvom tipu muškarca bi uvek rekla ‘ne’! #najzena #najzenasrbije #fyp #foryoupage #foryou #fypシ゚ #jk #jelenakarleusa ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading