Trikovi zlata vredni: Trener podelila svoje tri navike sa kojima je otopila kilograme i postigla vitku figuru

Olja Jelić Vesti 30.04.2024 17:57 0

Trener je otkrila da je otopila salo tako što je počela više da šeta i smanjila je unos dnevnih kalorija

Lizi Haj

Printscreen/Instagram

Poznati fitnes trener i stručnjakinja za ishranu Lizi Haj iz Londona nedavno je otkrila kako da se rešite sala, dobijete lepe vretenaste mišiće i zategnutu kožu, javlja Daily Star.

Lizi je na svom Instagramu podelila i fotografije kojima je dokazala koliko se zategla, izgubila masne naslage i dobila mišiće pa je otkrila svoje trikove kojima je to postigla.

 

 

"Promene koje sam napravila u zadnjih nekoliko meseci kako bih izgubila masnoću i zadržala mišiće. Više hodam. Dodala sam dodatnih 3000 koraka na svoj dnevni prosek. Male izmene poput hodanja u teretanu umesto vožnje čine veliku razliku", otkrila je.

Smanjila je unos ugljenih hidrata

"Zapravo radim kardio trening, umesto da ga preskačem i radim jedan ciklus nedeljno. Više treniram. Smanjila sam svoje kalorije za nekoliko stotina, ali sam zadržala visok nivo proteina kako bih sprečila iscrpljivanje mišića", dodala je.

 

 

 

"To je doslovno to. Još uvek treniram isto i jedem svu ukusnu hranu. Male promene čine veliku razliku. Vreme je da pređem na sledeću fazu i napravimo obrnutu dijetu", istaknula je.

Lizi je dobila brojne lajkove, a pratioci su joj se zahvalili što je podelila svoje savete za rešavanje sala.

"Odlično izgledaš i dobro radiš. Volimo tvoje recepte", "Sviđa mi se ovo! Izgledaš fantastično! Samo tako nastavi!", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

@najzena.rs OMAD dijeta - jedite šta želite i mršavite, ali koliko je to zdravo? #fypシ゚viral #fypシ #najžena #žena #omad #dijeta ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading