17:55 Lepota i Moda Modni znalci su oduševljeni njenim stilom: Aleksandra Jeftanović je dokaz da je elegancija večna i neprolazna
17:10 Lepota i Moda Suptilnija i elegantnija naslednica bele boje zavladala modnim svetom: Bež boja kao vodeća među trendseterkama
15:52 Poznati Danijela Dimitrovska kao modna inspiracija: Bela košulja i teksas suknja su "must have" komadi, a ona to savršeno kombinuje
13:50 Lepota i Moda Svetlucava haljina od 5.400 dolara koju je nemoguće zaboraviti: Ivanka Tramp u čuvenoj haljini koju je u istoriju mode upisala Kejt Midlton
22:00 Poznati Elegantno, a provokativno: Komplet Snežane Borjan je prava modna poslastica, ne otkriva ništa, a naglašava sve
20:00 Poznati Selma Hajek opet doživela modni debakl: Haljina koja pada u tračicama i sandale koje bi retko ko poneo su još jedan u nizu njenih promašaja
17:30 Poznati Hejli Biber u provokativnom izdanju: U "rizičnoj" roze haljini, sa dubokim šlicem i dekolteom pokorila Njujork
16:00 Lepota i Moda Najstarija tinejdžerka na svetu: Modna ikona napunila 103 godine i zna šta sigurno može da vas podmladi
14:27 Lepota i Moda Da li biste ih ikada nosili? Sve žene pričaju o flamingo salonkama, koštaju 900 evra i već su rasprodate
13:15 Poznati Ona nas često iznenadi modnim kombinacijama: Neobični letnji modni dodatak Sare Jo oduševio fanove
12:35 Lepota i Moda Tamara Kalinić izdominirala u svetlucavoj mini haljini: Na grudima hit detalj, a zbog dugih nogu ceo Milano se okretao za njom
10:07 Lepota i Moda Haljina Dženifer Lorens je modni zločin: Svi se pitaju ko ju je ovako unakazio, ne veruju da je ovo obukla za crveni tepih
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa