09:38 Poznati Kendal Džener u provokativnom izdanju: Prošetala u kožnoj suknji i providnom topu, a grudnjak zaboravila kod kuće
14:00 Poznati Skarlet Johanson savršeno elegantna u belom: Veliki 3D cvet kao detalj koji je apsolutni hit ove sezone
10:30 Poznati Kraljica Ranija opet održala modnu lekciju: Zablistala je u svetloplavoj toaleti ukrašenoj perlicama i cirkonima
08:40 Poznati Zendaja je BOGINJA stila, ali ovaj test nije prošla: Evo zašto joj nisu dozvolili da uđe u restoran u RIMU
16:47 Poznati Ove Srpkinje pokorile su svetske modne piste: Jedna se udala za milijardera, a ona je sarađivala sa Brusom Vilisom
13:13 Poznati Nina Badrić u haljini na preklop koja je idealno stoji svakoj ženi: Daje figuru peščanog sata, a sakriva stomak
16:01 Lepota i Moda Nosila je najlepšu letnju suknju na svetu: Kraljica Leticija ponovo oduševila stajlingom
14:31 Lepota i Moda Asimetrični kupaći kostimi su najveći TREND sezone: Nataša Bekvalac ih obožava, a mi smo izabrali najlepše
19:51 Lepota i Moda Na velika vrata u modu se vraća ovaj model cipela: Ženama je svanulo jer su i trendi i udobne
18:50 Poznati Njene haljine nose i Bijonse i Kejt Midlton: Ovo je Srpkinja koja je svojim kreacijama osvojila svet
11:53 Lepota i Moda Elegantno, RASKOŠNO i moderno: Ove HALJINE nose vodeće modne INFLUENSERKE, a mogu da vam budu inspiracija za letnju svadbu ili svečanost
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa