14:35 Ispovesti „Nemojte da napravite istu grešku“: Olga se udala za 25 godina starijeg muškarca, a sada je našla ljubavnika
16:46 Ispovesti "Letela bih i ja s njim, do neslućenih visina“: Srpski stjuarti zaludeli žene širom sveta, dele njihove fotke na internetu
13:09 Poznati Glumac progovorio o bolesnom sinu: „Ne može da govori i nije sposoban ništa sam da uradi“
12:40 Porodica Kad ostare, ljudi žale što su ovo kasno shvatili: Ne pravite iste greške, ništa se u životu ne podrazumeva
11:10 Ispovesti „Nijedan zahtev ne smemo da odbijemo, a svašta traže“: Devojka koja radi na jahti otkrila kako se ponašaju bogataši
16:19 Ispovesti „Ta scena me stalno proganja“: Tanja je uhvatila muža na gomili s ljubavnicom, skoro se onesvestila kad je videla ko je ona
20:25 Porodica Majka vratila decu kući posle 1 dana na moru: „Naše letovanje je odmah postalo prava noćna mora!“
18:20 Poznati Da li je prepoznajete? Nekada je bila zanosna plavuša za kojom su ludeli muškarci, životne tragedije su na njoj ostavile posledice
17:10 Ispovesti Nastradala zbog lepe fotografije: Devojka (27) poginula kada je pala s vodopada u provaliju, jer je htela da se slika!
15:24 Poznati Poznatu glumicu muž mučio do smrti: Šenon je saznala da je suprug vara pred operaciju tumora mozga
21:25 Ispovesti „Od mene ne očekuj intimnost“: Pismo koje je Ajnštajn napisao Milevi šokiralo ljude, njegovi zahtevi su neverovatni
19:00 Porodica Jedni ga kritikuju, drugi podržavaju: „Nisam hteo devojci da platim večeru jer nije bila zgodna kao na slikama sa Instagrama“
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale