19:47 Lepota i Moda Svi su komentarisali da njen DŽEMPER od 1500 evra "i nije nešto": Ovaj put se Gvinet Paltrou pojavila u kaputu od 4500 evra, toliko se sjajno kombinuje da vredi svaku paru
11:30 Poznati Udarila ga, pa ga ostavila sa teškim povredama da leži u snegu: Glumica na ivici NERVNOG sloma, ovo može da joj uništi karijeru
17:30 Poznati "Imam i bore i sede, ali sam ZADOVOLJNA, to sam JA": Svi gledaju u savršeno telo PEDESETOGODIŠNJE poznate glumice, a njeni saveti su vrlo PRAKTIČNI
19:30 Poznati Ćerka Gvinet Paltrou zablistala na Nedelji mode: Tvrde da je lepša od MAJKE, sve će vam biti jasno kad je budete videli
19:00 Poznati "Kakve GLUPOSTI ti izmišljaš?" Gvinet Paltrou razbesnila ljude svojom "detoksikacijskom salatom", jedan detalj im je potpuno apsurdan
12:38 Porodica Glumica progovorila iskreno o roditeljstvu: Mnoge stvari joj nisu imale smisla i osećala se izgubljeno
13:45 Poznati Nekada NAJBOLJE prijateljice, sada zakleti NEPRIJATELJI: Ovako su pucala i najčvršća PRIJATELJSTVA u Holivudu
15:12 Poznati "U šoku sam, TATU mi je uzela ista BOLEST": Gvinet Paltrou se suočava sa BOLEŠĆU majke od koje joj je preminio i OTAC
09:00 Zdravlje Mislile su da je ZDRAVO, pa upale u ZABLUDU: Sirova veganska dijeta koju obožavaju Demi Mur i Gvinet Paltrou POGUBNA je za zdravlje
11:20 Poznati Slavna GLUMICA podelila tajne MLADOLIKOG IZGLEDA: Umesto da nas ODUŠEVE, neke njene navike su nas bukvalno ŠOKIRALE
08:34 Poznati Ćerka poznate SLAVNE glumice je izrasla u pravu LEPOTICU: Toliko liči na majku da je nemoguće da je NE PREPOZNATE!
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!