19:47 Lepota i Moda Svi su komentarisali da njen DŽEMPER od 1500 evra "i nije nešto": Ovaj put se Gvinet Paltrou pojavila u kaputu od 4500 evra, toliko se sjajno kombinuje da vredi svaku paru
11:30 Poznati Udarila ga, pa ga ostavila sa teškim povredama da leži u snegu: Glumica na ivici NERVNOG sloma, ovo može da joj uništi karijeru
17:30 Poznati "Imam i bore i sede, ali sam ZADOVOLJNA, to sam JA": Svi gledaju u savršeno telo PEDESETOGODIŠNJE poznate glumice, a njeni saveti su vrlo PRAKTIČNI
19:30 Poznati Ćerka Gvinet Paltrou zablistala na Nedelji mode: Tvrde da je lepša od MAJKE, sve će vam biti jasno kad je budete videli
19:00 Poznati "Kakve GLUPOSTI ti izmišljaš?" Gvinet Paltrou razbesnila ljude svojom "detoksikacijskom salatom", jedan detalj im je potpuno apsurdan
12:38 Porodica Glumica progovorila iskreno o roditeljstvu: Mnoge stvari joj nisu imale smisla i osećala se izgubljeno
13:45 Poznati Nekada NAJBOLJE prijateljice, sada zakleti NEPRIJATELJI: Ovako su pucala i najčvršća PRIJATELJSTVA u Holivudu
15:12 Poznati "U šoku sam, TATU mi je uzela ista BOLEST": Gvinet Paltrou se suočava sa BOLEŠĆU majke od koje joj je preminio i OTAC
09:00 Zdravlje Mislile su da je ZDRAVO, pa upale u ZABLUDU: Sirova veganska dijeta koju obožavaju Demi Mur i Gvinet Paltrou POGUBNA je za zdravlje
11:20 Poznati Slavna GLUMICA podelila tajne MLADOLIKOG IZGLEDA: Umesto da nas ODUŠEVE, neke njene navike su nas bukvalno ŠOKIRALE
08:34 Poznati Ćerka poznate SLAVNE glumice je izrasla u pravu LEPOTICU: Toliko liči na majku da je nemoguće da je NE PREPOZNATE!
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu
18:00 Zdravlje Nije samo pupak: Ljudi masovno zaboravljaju da operu ove delove tela, puni su rizičnih bakterija